Knutters

måste ju ta och passa på och lägga upp lite bilder från helgen :)
Dagen började med lite Guitarr Hero.

image12 image13
image14 image15
image16 image17

Fler bilder finner du inne på lunarstorm. _DaaH_ var namnet!

interjuv :)

På måndag den 3/9 så ska jag på interjuv på Restaurang och Hotell Ekoxen inne i stan. hoppas på det bästa.

Tack Eva för tipset!

nu snart ska jag äta lite kvällsmat o sedan se på top model 8.

Inatt drömde jag om drömprinsen. Ingen annan än jag vet vem det är. Och det tråkigaste av allt, jag vet att jag aldrig kommer och få honom.

Idag var Johan och Johan på besök. eller rättare sagt jobbade lite istället för Sara och Simon. Har inte sett dem på hela sommaren, men ändå känns de inte som de var länge sedan. Kom och tänka på en sak, snart är säsongen över. Alla splittras och man ses inte igen. (kanske!) ALdrig mer för man höra, Hur går de hjärtat? inga mer roliga skämt, inget skoj och stim. hmm. gud var neråt jag låter. Vi får väl hålla kontakten för fan!
Simon, Sara, Gustav o några åker ju utomlands de rackarna. !!

I helgen var det knutters, sista gången påstods det. vi tog en lite återförening på altanen, också en sista gång. Sen flyttar ju pappa. tråkigt värre, förstör allt för oss "barn". hela uppväxten försvinner, de som finns kvar är minnen.
Jag tog en hel del kort, allt för att minnas helgen som var. Sen har man också fått smak på guitarr Hero. haha, lillebror har köpt sig det. ja ska nog också det, måste bli bäst! HAHA!

ne nu är det kex och te som naklas, kanske en macka ocskå!

Kram hej!


arbetsnarkoman

haha, jo de är väl något man kan kalla mig. jobbar fan jämt! Men det är roligt gäng så dagarna går fort. snart är det ju september och då är jag mer ledig, tråkigt nog kommer jag nog bli arbetslös senare. hmm visst lite "semester" kan ja nog behöva men ändå.

Idag är det dags för klippning på wasa lejon. vi ska klippa bort alla Roberts lockar. haha! får se hur det blir, en hel förändring. *spännande

nu börjar dessutom lägenheten bli fin. köper lite i taget hela tiden, nästa månad ska ja till ikea och köpa ett skoställ och ett vitrinskåp. :) <3

Jag finns överallt och ingenstans and I know you like it!


*kram-kalas*

[in action at work!]
image10

RSS 2.0