en himla dag

Har hunnit med en hel del idag. med hjälp av lite stress.
Vaknade vid åtta o for iväg och tränade vid ca halv tio. sen for jag och Lindha hem till mig för att lämna min väska o sedan för att hämta andra saker.

Vi åkte ut till skokanonen och provade skorna vi hade hittat igår. Vi ville ha dem :D sen åkte vi bort mot johannelund där Lindha skulle hämta upp thomas o ja skulle iväg till farmor o farfar för att träffa pappa.

Jag och pappa i sin tur åker till hans jobb där han lämnar av mig vid hans kontor för att han upptäcker att han glömt bort ett möte som han skulle vara på om 15 min. Jag sitter kvar och fixar och donar med mitt CV och personliga brev. Skrev ut några extra ifall att ja fick för mig att besöka fler restauranger.
Gick sedan bort till Restaurang Tornet för att prata och lämna papper. Det var en himla trevlig tjej som jag pratade med.

Sen gick jag heeela långa vägen till skäggetorp centrum för att ta ut 100 kr. fick för mig att jag ville sola. jag var lite orolig när ja lade mig i solariumet. känner en lite läskig känsla. 10 min solade jag. blev jätterädd efter en stund då det började låta utanför. jag fick för mig att någon skulle komma in. o ja kan ju inte avbryta för o kolla. så jag låg där o halft som half o trodde att någon stod o stirrade på mig. HAHA! nojig om något! men jag fick ingen färg tyckte jag. får sola mer, mer, mer. :) haha!

Nu när jag äntligen är hemma igen så ska jag börja rota fram alla grejor ja ska ha med mig upp, måste prova min kläning ännu en gång för att se vilka skor ja kan ha till :)

Samtal

han ringde, HAN ringde.. jag vaknade till utav att jag hörde comviq telefonens signal ute i vardagsrummet. reste mig och hämtade den, stod och stirrade länge och fattade inte riktigt att det var han.
sen slutade melodin. jag fick en klump i magen, skulle ja kanske ha ringt upp? Nej! Jag vet vad han ville, det han brukar vilja när han är onykter. Sen dagen efter när han vaknar upp minns han inget säger han. Man blir så besviken då.
Jag vill ses i nyktert tillstånd. mycket finare då.
Ska ja höra av mig idag o skriva "du hade ringt?" nja.. har fortfarande den där klumpen i magen.

Daniel på Ekoxen hörde av sig igår. jag ska jobba idag från klockan 14:00 och framåt. idag kan jag jobba längre än till elva. tänkte faktiskt cykla ner. :) pengar pengar! inte mycket men ändå nått!

Så det får bli till och kanske träna imorgon. får se vad flickorna säger. annars får jag åka ner själv, med hojen :P

igår höll jag mig sysselsatt från tre till ca halv elva.

    

Nu nalkas det frukost!


spök-kväll

Var och tränade vid ca två idag. efteråt så följde jag med liselott hem till pontus för o få i mig lite mat :) hehe! guttans med fläskpannkaka.

------

Sedan vid klockan sex så gick vi bort till stora torget o skulle gå med i en spökvandring. haha!
Det var några som var utlädda till medeltida kläder o spöken. vi gick "igenom tiden" och de berätta historier om linköpings gamla gastar o gator. intressant. blev intresserad utav att ta reda på lite information om löfstad och vadstena slott. skulle vilja gå en riktig späkvandring där. :)

-----

snart dags för efterlyst, har inte sätt på de sen i våras tror jag. hehe, får se vad de säger.

trött..

Känner mig helt färdig, rentutav lat. men men inte ska jag ge upp nu med träningen. :) Lindha och Liselott får hjälpa mig och sparka igång mig.

Har fått min frys lagad nu. Jonas - vaktmästaren ringde o sa att han skulle iväg o hämta min mat sen var det hela klart. ja frågade vad som hände nu, om något var förstört. men inget svar. börja prata om annat sen åkte han. Under tiden jag packade in så hittade jag hamburgare som såg mindre färscha ut annars såg de andra helt okej ut.

Hm. jag vill få hem någon ny film. Någon som har förslag och komma med?
Jag har blivit film-narkoman. :) HAHA!


vad ska man hitta på under resten av dagen? kanske ska ta tag i några grejor o bära uppdet till vinden. Har sagt det så länge nu men alltid skjutit på det. -orka-

Måste bort till Vinnarstället i Skäggetorp Centrum o hämta ut ett paket. hm. ska ta tag i det också. senare.

Nu ska ja lägga mig på soffan o se en film. Into the wild.

Hej svejs!

 

skitsnack!

Det är nått männsikan är bra på. I alla fall jag. Man snackar skit om en person och sedan när man träffar denne så ler man och är så trevlig. varför detta beteende?
Kanske för att det finns små saker som man stör sig på hos den personen. Kanske är man avis?
Nej, på denna person är jag inte ett dugg avis. Hon pratar hela tiden om sina bilar och sina pojkar.
Flera gånger orkar man inte med det o gör allt för o bli av med personen, man kan ses en annan gång.
Sen när personen inte kan klä sig eller bryr sig så hårt om vilken tid vi lever i, då bildas det mer skitsnack.
Blir irriterad på att hon har så god självkänsla, eller självförtroende!

Över till annat. Har varit duktig och hållt igång med träningen. trodde ja bara skulle vara igång ett tag o sedan tröttna, men nu känner jag att jag måste komma iväg. annars får ja krupp!

Har möblerat om i vardagsrummet idag. blev helnöjd! Har ringt till Graflunds och frågat hur de går med ärendet ang. min frys som gick sönder i fredags/lördags. Dom fattade ingenting o skrev ner hela min berättelse. var har min mat nu då försvunnit kan man undra? Tog securitas med sig den hem till sitt hushåll?
Helt stört! att dom inte har någon koll. jag vet ju vad mina 4 påsar innehöll..
Hon i telefon blev helt paff o tyckte alltihop var underligt, hon skulle kontakta någon gubbe som sedan skulle kontakta mig, antar att det blir av imorgon.

 

Sen denna Becca, jaa, jag skriver hennes namn. Är inte så orolig, vad kan hon göra mig?
Hon höll på och dumma sig i helgen. Sen igår ville hon att jag skulle ha fest nu i helgen. sen ändra hon sig igen och ville att jag skulle med till en kompis till henne i Kisa. jag frågade vem och vart. Men hon vägra svara! Jag vet redan vem. Camilla!!! Den människan har jag inget för. Hon är inte mer värd än skiten under skorna..
Finns så mycket skit jag kan säga om de 2 människorna.

Lite roliga bilder på mig o Lindha från helgens bravader. :)
    

...

Sändra ditt jävla klantarsle!

Det är allt jag har och säga!

filmtajm

Igår så blev det en lugn dag. Skönt det med. Var hemma hos bror och hans tjej. träffade Stoffe, kul kul att han var på besök. Pontus bestämde att vi skulle handla lite mat. det blev tacos och småprat i några timmar innan vi satte igång filmen.

The seeker, the dark is rising såg vi först på. den rekomenderar jag stark till de som gillar fantasy och magi. :) Sedan såg vi på The Golden compass. Den är och mycket magi i.
Såg på The golden compass tidigare i veckan, men det gjorde mig inget att jag såg den igen. himla bra. i mitt tycke.

Så, tog äntligen tag i dammsugningen igår. de behövdes. de är ju inte så jobbigt egentligen. Bara jag som är lat.

idag blir de en lugn dag också, känner mig sugen på att träna men de är nog bra o ha en vilodag till.
Får se vad som händer till kvällen.

duktig

Känner mig duktig som kommit igång med träningen till slut. Gick ju o pratade så länge om att man skulle ta tag i det. Tack Lindha för din spark i arslet ;)

Skulle egentligen ha städat när jag kom hem från gymet idag, jag var jätte pepp först o började småplocka. men sedan så skulle ja kika en sak på datan o all lust försvann. jag blev fast vid burken. illa!
Får ta tag i det imorgon. ska kanske till och med vara så duktig så man ska torka golvet. Hm. det återstår och se!

Var hos studievägledaren på Kunskapstorget i veckan. Han förklarade hur det hela gick till och vad jag skulle göra. Så jag ska komma tillbaka i slutet av April och ha med mig slutbetyg o personbevis. Vem vet, jag kanske kommer in på skolan.? Det kan nog bli skoj, jag är pepp nu i alla fall! men de är långt kvar till hösten. kanske inte känner för det alls då. Vi får se!

Nu ska ja nog sjunka ner i soffan och zappa lite innan det är dags och lägga sig i sängen för o läsa lite. boken som aldrig tar slut. ne så är det la inte riktigt, bara jag som inte läst den varje kväll. utan läser den kanske en till två gånger i veckan. Vet ju hur den slutar eftersom jag har sett filmen.


Glad alla hjärtans dag på er!

image46  image47

helgen.

har varit helt okej.. Fick i fredags för mig att jag ville hem till pappa. Så jag ringde honom och frågade om jag kunde åka med hem till Kisa.
Vi har städat o rensat hela helgen. Stylat lite inför onsdag då mäklaren kommer. snart finns inte huset mer. de är så overkligt. det har funnits där i 22 år.
Har plockat hem lite saker därifrån nu. svårt o "välja ut" vad man vill spara. men det finns ju inte plats för allt.

Idag när jag kom hem fick jag lust och rensa lite hemma. de slutade med att jag gick igenom någon garderob bara. haha! sen blev det film. The golden compass. den är värd o se :)


image43 

Avis

Det är mitt stora ord idag..

hatar när folk ringer o skryter över hur mycket pengar de har. När de också vet att jag måste kämpa o låna varje månad för att ens ha råd med hyran. mår så jävla dåligt över det.

Och alla bara får och får hela tiden.. Jag har gett så mycket i mitt liv, men har ja någonsin fått något tillbaka av någon?

Ni tänker säkert att jag bara är avundssjuk för att andra får materiella ting. men de är inte bara det. alla är så himla lyckliga.
Materiella ting är väl inte hela världen. men det gör en faktiskt glad. för stunden, sedan vill man ha mer.
Men lycka, det är inget som kan köpas, när man väl fått den, då är man glad länge.

Och du... säg det till mig, ansikte mot ansikte, i nyktert tillstånd.. men det vågar du väl inte. fegis!

RSS 2.0