Läggdags

Jag fick en överasking idag. Mitt hjärta kom en dag tidigare ^^ Så det har varit en mysdag/kväll idag. Vi har precis sätt på Jiddra inte med Zohan. Det var en slags komedi med väldigt mycket överdrivna saker. Inte min typ av film men det fanns väl vissa scener som var roliga.

Jag nämnde för någon dag sedan en sida som heter gratiskläder. Jag har redan lagt ner projektet. Som jag sade, det är inget för mig. Jag har inte det tålamodet och hålla på med sådant. Sedan skulle man bli medlem i olika sajter och beställa saker för att få poäng, så nej tack!

Nehe, nu ligger hjärtat och ropar på mig och vill att jag ska komma och lägga mig. Så de är dags och borsta tänderna och sova. Blir nog till att lyssna på lite radio först. Jag har börjat lyssna på Karlavagnen nästan varje kväll nu. Ibland kan dom ha en del intressanta ämnen.

Gonatt! :D

Fråga

Min stora fråga lyder just nu.


Vad ska jag äta idag?


Stand-up

Jag satt och läste Nolltretton tidningen lite grann och hittade några annonser om olika stand-up komiker som ska uppträda i Norrköping och i Linköping. Blev sugen på och gå och kolla på Magnus Betnér och frågade min kära karl.
Men nej, det var inget för honom. Så antingen får jag hitta något annat kul vi kan göra ihop
eller så får jag hitta en kompis som vill gå med mig ^^

Känner du dig manad?


Nattis ^^

Gonatt alla

sköna bönor!



Nu ska jag gå och nanna kudde!
Har hela dagen plannerad imorgon med bland annat tvätt & städ.

Mozarella

Har precis kommit hem och satt mig i soffan för att varva ner lite innan det är dags att sova.
Jag kommer nog att sätta igång ett Smallville-avsnitt och kika på det först.
Ikväll gick det rätt så bra på jobbet, fick dessutom sluta lite tidigare för att det var så pass lugnt.
Jag tror det är så att jag tyckte negativt om det först bara för att jag inte kunde något och att jag inte fick någon chans och lära mig. Men nu så går de redan bättre.
Jag tycker dock det är lite konstigt att de har olika husets vin varje kväll, vad jag har lärt mig så är husets vin bara en enda sort som man sedan inte får ändra på. Men dom gör det.
Hmmm.. Men det är väl så det funkar där.

Jag testade en "ny" pizza ikväll också. Inte ny för er kanske men för mig.
Honolulu heter den, med skinka, banan, ananas & curry. Den var riktigt smaskig må jag säga. :D







Gratiskläder ^^

Jag vet att jag har sagt det förut att jag inte tycker om kampanjer och sånt som man ska vinna till sig poäng men idag lockade det mig. Kände för att testa igen. Gratiskläder är en sida där man samlar poäng för att sedan få ett presentkort på olika belopp på antingen JC, H&M eller Gina Tricot.
Så jag tänkte, varför inte ge det en chans. Jag kommer säkert bara hålla på i några dagar innan jag ger upp men det är ju jag det. För andra kanske det går bättre.

Gratiskläder finner du här.




Östgötatrafiken

Igår åkte jag med buss 1, kl: 14:15 in till Tinnerbäckshållplatsen. För det första så kommer han i så hög fart så han knappt hinner stanna vid "min" hållplats. Måste de köra som idioter?
Sen när jag stiger på så säger han. "Du måste vara mer uppmärksam."
Visst jag höll på o pyssla med mobilen men ser busschaffören att det sitter en person och väntar ska de inte sakta in och stanna?
Buss 1 är den ända som går förbi där så jag kunde ju inte ha väntat på någon annan buss.

Visst att alla kan ha en dålig dag men behöver han låta det gå ut över passagerarna?

Senare på Klostergatan så ser jag hur det står en äldre dam med sin väninna och väntar på bussen. Han tvärbromsar och stannar inte förens 10 m ifrån korsningen. (!?) Dom försöker gå så fort dom kan men de är ju gamla så det gick inte allt för bra. Dom kliver på i mittendörren för att busschaffören ska få åka iväg eftersom han verkar ha så bråttom.
Han ropar på dem att det inte är någon ingång därbak men bättre att dom kom ombord och han fick åka? På köpet höll dom på och ramla när han körde iväg.

Väl framme vid stationen så finns det olika hållplatser, B5 & B6. Denna buss brukar stå på B6 men där stod idag Buss 1 mot skäggetorp. (den jag åkte med går mot Vidingsjö) Han grymta nått ohörbart och stannade tvärt vid hållplats B5.
Folk började gå av och många skulle på, runt 25 -30 såg de ut som. Eftersom bussen hade en tabell o hålla började folk gå på i mittdörren och trycka ner sitt kort i den automaten. Chaffören ser detta och skriker ut "Det är ingen jävla ingång där bak." Folk går av och jag ser hur en del går därifrån, antagligen för att ta en senare buss.

När vi väl åker iväg så ringer han till nått ställe o klagar på att Buss 1 mot Skäggetorp stod på "hans" plats. Mycket och bråka om. Haha! *not*

Jag har åkt med denna busschafför tidigare och han är lika otrevlig varje gång. Min fråga är varför? Om han inte trivs med jobbet, varför jobba kvar?


Bimbo

Detta är min "Bimbo"



Ett spel som inte är så svårt. Man ska köpa kläder och utföra olika uppdrag för att levla upp sin Bimbo.
Man skaffar sig en lägenhet, pojkvän, husdjur och en del andra saker. Man ska träna upp sin IQ och hålla sin Bimbo i rätt hälsa. Det är lite som tamagotchi. Man ska ta hand om henne så att hon inte dör och blir olycklig.
Skapa din egen Bimbo genom att trycka här.

Tisdag ^^

På tisdag så återkommer min kärlek till mig. Myspys till max. Nån gång i veckan ska vi åka och storhandla. Först ska vi rensa frysen på gammal skit som ligger och aldrig kommer och användas. Det blir aldrig av att man kastar saker som ligger i frysen, det bara ligger där och tar plats.

Jag rensade som sagt igår sedan. Det blev en stor svart säck med väskor, skor, kläder och lite annat. Så om någon är intresserad så är det bara komma och kolla och ta vad ni vill ha. Annars är det uff som gäller, eller vart det hamnar. Bort ska det i alla fall.

 

Mupparnas show!

Hahahaha, kan man roa sig mer än oss?
En dag i Skägget gör så att man blir tokig!!

 

Dagen i sig

Jag satt precis och kika mot fönstret. Mina tomater börjar sakta men säkert bli röda nu. Det var väl på tiden. Trodde ett tag att min hemma-odling gick i stöpet.

Idag blir det till och jobba på Ekoxen. Börjar redan vid tre idag. Hoppas på att få sluta skapligt i alla fall så jag hinner med bussen hem, ska upp och jobba frukost imorgon och sedan blir det ett kvällspass på Mozarella. Mycket jobb på en gång men det lugnar ner sig snart.. hoppas jag.

Jag har en dagens bild på mig :P


Försöker se så oskyldig ut som det bara går XD



åkt hem.

Imorse klockan sju så åkte min älskling hem. Han ska fixa med lite papper och räkningar.
Kommer tillbaka nästa vecka nån gång.
Känns lite konstigt att han åkt. Lite tomt.
Inte samma sak som när jag är iväg o jobbar för då vet jag att han är hemma hos mig o väntar.

Idag innan jobbet hade jag tänkt och rensa lite i mina garderober. Kan ju inte spara på all skit. Så om någon är sugen på lite nytt (gammalt) så är det bara och höra av sig!




nytt och nytt igen!

Ja jag vet, det har varit en lång bloggtorka ifrån min sida. Men jag har haft fullt upp.
Har fått ett till extrajobb som jag nämnt tidigare så nu jobbar jag ännu mer. *suck*
Men jag ska inte sucka, jag ska vara glad att jag får jobb.
Det finns ju dom som bara går hemma och söker men inte får något.

Idag i alla fall så var jag och Patrik iväg till Ikano en sväng för att kika runt lite.
Patrik köpte sig en fin jacka till och ha i vinter och jag kände att det var dags och skaffa mig en ny också. Den andra har hängt med så länge nu. Jag måste förnya mig någon gång. XD
Jag hittade en jättefin svart midjelång jacka, eller det var Patrik som hittade den men jag föll direkt för den. ;)

Sen blev det lite underkläder och lite annat smått och gott inne ifrån Ikea.

Nu är det dags och äta potatisbullar och baccon innan klockan blivit kvart över tre och jag ska börja cykla till jobbet.

Tjo!

Dixie

"Jag är inte dryg jag lovar!"

Just det tycker jag Dixie ser ut och säga på denna bild.



Folk roar sig lätt!

Det är inte klokt. Fast vad förväntar man sig när man bor i de område som jag gör? Alldeles för många kulturer som krockar & ungdomar som ingen vill lyssna på.

För några dagar sedan hände denna branden. Igår kväll så brann 3 bilar upp. Tur att jag inte har en bil i Skäggetorp.

   

Det är över....snart!

Idag är sista körningen på Wasa Lejon.
Imorgon är det städa som gäller.
Sen..
ALDRIG mer Wasa. ;)
Sa redan förra sommaren att jag inte skulle tillbaka. Det är ju så mycket skit och saker som inte stämmer. Men det "glömmer" man bort och minns bara det roliga stunderna.

En annan sak också!
Jag ska iväg och provjobba två dagar nu i veckan på ett nytt ställe. Mozarella. Jag var bara inne och sa att jag hade hört att dom behövde folk o att min chef P hade rekommenderat att ja skulle gå dit. Och se. Jag fick provjobba på en gång, utan att dom behövde se några papper eller köra någon interjuv. XD
Känns riktigt bra. Hoppas det är ett jobb för mig nu då!

--------------------------------

Min älskling har lagat min cykel. Äntligen kan jag börja cykla till jobbet igen. ^^


Så tomt!

Det hörs en tyst vind längs kanalen. Inga båtar syns. Inga husbilar/husvagnar står kvar. Allt är ödsligt. Då var denna sommar över? Folk drar vidare och man ses aldrig igen(!?)
Många sköna minnen har man fått med sig i alla fall. Mycket skratt, bus och tårar.
Vi får absolut ta och ses igen. Detta kan ju inte vara slutet? Är det meningen att man bara ska träffa vissa människor en gång i livet? Kanske.
Men det får inte ske med oss, personalen på Wasa Lejon.

Fick en himla festlig bild på mailen från vår kära Jungman Lasse. Så klockrent!



Hans kära foppaskor, ett minne för kanalen!

Lycklig

Jag är så lycklig att jag har dig <3




Och jag är glad av att veta att mina kompisar finns hos mig, även om jag har varit dålig på och höra av mig. Men nu ska det bli ändring på det. För efter nästa helg så finns inte båten längre med i mitt vardagsliv!

  


Finns fler men jag har inga bilder kvar på datan ;)

En himla massa saker!

Idag har jag fullt upp innan jag ska iväg och jobba klockan 18:00.

  • Ringa VC och fråga vart mina provsvar tagit vägen
  • Klippa mig vid 12:00
  • Gå in på cykelaffären på Platensg. 29 och hitta mig en ny cykel
  • Skriva in mig som arbetssökande på Arbetsförmedlingen
  • Gå in och prata på Mozarella ang. jobb.
  • Äta på Kina med älskling
  • Hitta en speciell tröja som älskling viljat ha länge
  • Ringa a-kassan och förklara varför dom inte fått några papper.
    (pga. att båt-jobbet inte slutar förens nästa helg.)
  • Hem och lämna saker + hämta jobbkläder
  • Bege mig till Ekoxen

Blir en hel del och hinna med men det går relativt fort. Om man bara planerar och lägger upp det bra ;)


Smaskigt!

Jag & Hjärtat var och handlade för någon dag sedan. Gick och funderade på vad vi skulle äta.
En idé dyker upp och jag föreslår att vi ska köpa saker så att vi kan göra oss en egen smörgåstårta. :D

Så himla gott det blev. Vad kan bli bättre än en kväll med god mat, film och pojkvännen som myser med en?


Fruktsallad

Har varit iväg o haft en liten shoppingtur idag med min älskade P.
Kom hem med ett par nya örhängen, lite filmer, ett spel, krukor, blommor och sedan lite mat.

Just nu står P och hackar och skär upp de olika frukterna som vi köpte. Vi har tänkt och äta fruktsallad och glass och sedan se på någon film.

Det känns som om de små detaljer man gör om hemma gör stor förändring. Jag börjar bli nöjd över lägenheten :)
Finns dock inget slut på hur man vill ha det. Jag har massor utav idéer som sakta kommer igång. Nu har jag gjort mitt inköp av en byrå samt dvd-boxar/lådor. Boxarna ligger i byrån så att man kan kolla och bläddra mellan alla de 250 filmer jag har. XD
Och jag "råkade" beställa 9 nya filmer till, samlingen bara växer.

Nehe, om jag ska ta och hjälpa till ute i köket så att vi får smaska på fruktsallad snart.

RSS 2.0