En vanlig dag

Lillebror Kim kom och hälsade på idag, vi åkte ut till Ikano för att hämta ut hans mobil. Men de gick inte eftersom han glömt o nämna IME- nr för polisen när han anmälde den stulen. så nu får han göra om hela proceduren.

Han bjöd senare på donkan,
usch känner att ja börjar få ångest för vad ja stoppar i mig.

Jag var inne på wedins och kollade på skor, hittade ett par stövlar som jag viljat ha länge, de var nedsatta 500 kr. kunde inte låta bli och köpa dem. Så nu har jag ytterligare ett par skor. 4 nya skor på några månader. :) *nöjd*
Köpte mig ett kattkoppel också, ska testa och ut och gå med katterna. En i taget, annars blir de la liv. *ler*

Äldsta bror och hans tjej kom på besök förut. Hade med sig sin valp. så söt den var. jag fick vara hundvakt då de var ute o handlade på Willys.

Kanske är dags o sätta sig o se på tv, om de finns något bra o se på. Annars blir de prison break :) Sandra har nästa veckas avsnitt. avis? jo men visst är ni det!

image19

Blöö

Det blev inget Löfstad slott i måndags. Och ingen gokart, bowling, bio, badhusvistelse heller. Vi kunde inte komma fram till något eller så var det fullt överallt. Bra om man tänker på att de är höstlov för de yngre. :P Det var tider det, höstlov. *nostalgikick*
Kvällen slutade med att vi gick och satte oss på Kebab-baren och åt o snackade skit.

Jag satt inne på facebook igår och tiden bara rann iväg. jag var inne på en grupp för oss födda på 80-talet. pratade lite om gamla godingar man minns o barnprogram som gick. kollade o på några snuttar, vad man minns när man väl ser det, ika i rutan, mjölktandsmössen, fragglarna, trasdockorna, joel bitar, hajk och en massa mer.
Sen alla leksaker man hade, vad som kom ut på marknaden o allt. det var tider det, 80- och 90- talet. :)

Jag har varit duktig och köpt mig ett fritidskort, nu kan ja åka massa buss o tåg utan att de kostar multum. 170 kr kostade detta o räcker en månad. kan åka hur mycket jag vill efter klockan 17.00 och hela helgerna. *skönt*

Funderar på att ta en tripp ner till Kisa i helgen. De ryktas om att man är saknad. :) Jag ska försöka ägna tid åt alla, främst familjen. :) Ska försöka gå igenom någon kartong på vinden också, då pappa ska flytta i vår. det är ju snart dags.

Nu ska jag nog spela lite Heroonline innan jag beger mig ner på stan för att fika med Fredrik innan han flyr till Stockholm. :)

http://www.youtube.com/watch?v=p3We9p4QdvY


Sicken helg!

Den var nästan som alla andra.
I fredags så ställde jag till partajj. Vi var 6 stycken som njöt av alkoholen och spelade Guitarr Hero!
Det hela slutade med att vi hamnade på Platens. Kvällen blir inte roligare då det var dålig musik och jag började bli trött. Tog sista bussen hem vid ett och fick med mig Roger hem. haha, han ville inte gå hem själv. mörkrädd kanske?

Lördagen tog fart vid en ca tolv. tog bussen ner på stan för och äta på Kina. mums! Senare så slutade med att man hamnade i Ryd med en flaska vitt. Mer hade ja inte planerat och dricka. Men självklart blev de mer. Tequila flaskan åkte fram och man drack glatt. Sen kan ja erkänna att min kväll är suddig.
Blackout är mindre kul.
Vaknade upp hemma hos Roger & kände mig helt förstörd. Plockade ihop mina saker och begav mig hemåt. Först fattade jag inte vart jag var, illa! Tänk om de hade varit hos en främling?
Nu ska ja inte dricka på ett tag, ekonomin tillåter det inte bland annat. :) Man kan ju skylla på det i alla fall.

Imorgon ska jag och bröderna Pontus & Kim åka till löfstad slott och gå på spökvandring. Kan bli spännande. Ska hyra bil o bege oss. Ska ringa imorgon och höra om det bara är och dyka upp.


sjukling

Tycker inte om och vara förkyld. Hostar och nyser ständigt.
Ihelgen var man nere i Oskarshamn och hälsade på morfar och Gerd tillsammans med bror Pontus och hans tjej. Vi var inne i Kalmar och kikade runt lite också. Var inne i slottet och lite här och där.
Vi bestämde träff med Koffe vod Giraffen men vi lyckades springa om varandra. När han kommit dit var vi nere på stan. så kan det gå, vi får la ses nästa gång.

Jag har börjat småjobba på Hotell Ekoxen, hoppas på heltid till slut.

Idag så ska jag iväg och hämta hem min nya dator. Leo och jag ska försöka oss på och bygga ihop den. haha!
Ska bli intressant.

Nu ska jag borsta tänderna och spela lite FFXII.


RSS 2.0