skogstroll!

Här sitter jag ute i skogen i Bettna komun. några mil utanför Katrineholm.

När Susanne var nere för o hämta sig en orm i torsdags så fick jag rycket att följa med upp till Katrineholm. blev bjuden på kalas idag så någon öl kommer det nog att bli.

kommer bli kul o träffa lite gamla kompisar igen.

Mamma kommer på besök vid ungefär ett ut till Susanne. ska bli intressant o träffa henne. har inte träffat henne sen i jul.
Man får ju knappt ringa henne nu för tiden. den där jävla ove. hade ja varit karl så hade han åkt på stryk för länge sedan. för allt han gjort.

nehe, nu ska jag undersöka huset ihop med totte från kalmar. hehe! Susanne är i sthlm på ormmässa. usch fy o blä!

Solen skinner, den gör mig glad!

morgonstund

sitter med en kopp te. en del stavar det the. :P satt och tänkte lite.
Jag är sugen på en Lindha + Sandra flumdag. Skulle vara kul o åka ut till henne o bara sitta o ta de lugnt. flumma som vi är bra på och kanske hitta på nått annat kul i skogen. :) promenad i skogarna? ;)

Väntar på att hon loggar in.. *kollar* nepp inget ännu..

får lyssna på lite musik och se vart dagen drar iväg. det är fin fint väder :D

åhh!

Jag fick mina efterlängtade våfflor idag. Moster Jennie skriver på msn att hon ska grädda våfflor. ja vill också ha ;)
Har suttit där och snackat en massa skit och mumsat ihop med henne, sunna och jennies karl patrik.


Min Snoffsan är för go. XD

image79


GaaaH!

Jag blir ruinerad!!

Posten damp ner, jag hör katten rusa dit och lägga sig på posten. Min katt förstår inte bättre ;)

Jag öppnar ett brev från hyresgästföreningen. DÄR.. står det att min hyresvärd (graflunds) och Stångåstaden ska höja hyrorna med 2,9 % from den 1 juni?? och ytterligare 2,9 % vid årsskiftet. detta för att det ska bli rättvist för alla hyresgäster. ?? Dom vill att alla som har ettor ska ha samma bashyra och alla tvåor osv. Dom har ju redan höjt för inte alls länge sedan.. Jag har knappt råd med det.. så fattig är jag.. varför höja nu igen???

Det kommer sluta att ja hamnar på gatan. Så just nu har jag faktiskt tankar på att flytta hem. men vilket hem? det finns inget annat hem. pappa har sålt sitt och mamma bor med en idiot som jag bråkar med så fort jag ser honom. Vill någon dela lya med mig? kanske blir billigare så? jag lider.. jag tynar bort.. hjälp!

Just som jag blivit på bra humör. ack nej, förstör allt!


tralalala

Ska sätta igång lite musik och städa köket har jag tänkt. Solen lyser och den har gjort mig på städhumör. :P

Läste i en kompis blogg att det är våffel-dagen idag. hade jag ingen aning om. tänk om man ändå fick grädda sig en våffla och äta tillsammans med jordgubbssylt och lite grädde. *mums*
Men nu så äger jag inget våffeljärn. Och gå och sätta sig på en restaurang och beställa en våffla har jag inet råd med ;) Hehe!

Jag älskar när solen lyser och himlen är blå, det gör mig glad!


Nu är de dags och dra igång Timbaland och vandra ut i köket och ta tag i disken. Man måste ju börja någonstans.


allting och ingenting

Så himla lat jag känner mig, de senaste dagarna så har ja bara liggat på soffan framför datorn och spelat eller sett på film. Har flyttat datorn till soffbordet så att ja kan halvligga med tangentbordet i knät. Så himla lat!

I torsdags så åkte jag ner till Kisa, kan ha varit därför min blogg o hela mitt internetliv liggat nere. :P
Var uppe hos Melin och Becka och kollade på det han hade filmat från Stjärnebo-festen. Snackade skit och planerade att vi skulle resa till Göteborg 7 pers. 620 :- skulle de gå på per person.
då inräknat:
* inträde till liseberg + åkband
* bensinpengar dit o hem
 * tältplatsen.

Man blir ju himla sugen. men de kommer säkert inte bli av, folk kommer hoppa av  och en massa annan skit.

I fredags var det fest ute i Tidersrum, 7 mil utanför Kisa mot Österbymo om det hjälper någon o veta vart det ligger ;)
Beckas familj hade födelsedagskalas. De hade lagt ihop alla deras födelsedagar så det blev 150 år.  Det bjöds på potatisgratäng och kyckling inlindat i baccon (stavas så?) + lite sallad!
Sen var det underhållning iform av Josefin och Odjuret. (Band från Kisa)
Det vankades musik och skämt och deet var en helt okej, rolig kväll! 

Däremot så kunde man nog ha ordnat sin egen skjus hem. Dom hade hyrt en buss som gick ut och sedan hem, för min del uppskattas den men för andra.. folk som inte kan hålla sig på sin kant utan vill starta bråk o tjafs. Orka bry sig, vill jag inte vara din vän eller ha med dig och göra så acceptera det istället för att börja bråka.
Jag vet ju nu vad ni gör nere i kisa i helgen. Tar och super er fulla, sitter och snackar massor skit om helgen som var och om lilla mig, stadsfjollan! men jag skiter i vilket, ni är fan inte värd skiten under skorna i mina ögon.
Tråkigt att man har förlorat en bror. men jag har 3 till.
Jag hittade en film som var inspelad för en ca 3 år sedan. minnen*
Då var du rolig och glad. man kunde prata med dig! nu..
du finns inte kvar. det är någon annan. Hon har förändrat dig!
Men du inser inte att den falska råttan gör det!

Ne usch, hatar läget just nu! men vad gör man? ler och går vidare!

morgonchock varje dag! snön smälter på eftermiddagen och återkommer under natten. så himla mycket snö!


iioou

Måste bara varna alla som är sugna på o äta på Sannes Coffeè inne på ikano. Gör det inte!!

Jag och liselott gick omkring och roade oss och hade en trevlig stund tills vi insåg att vi var lite hungriga.

Vi kunde inte bestämma oss men tillslut så blev de Sannes Coffeè. Tog varsin kebabtallrik med klyftpotatis.
Först.. så när jag hade doppat min potatis i såsen så fann jag ett hårstrå på den. iooouu. la den på sidan o gömde den lite så ja slapp se den. tänkte att det kan hända vem som. Men.
Sen så hittade jag ett till hårstrå.. och detta satt fast på min gaffel efter att jag rört om vid potatisen o kebaben.. hur äckligt är inte det?
Jag tappade matlusten o kunde inte äta mer. så himla vidrigt.

Sedan när vi lämnade stället så kom servitrisen fram o fråga om de smakade bra. jag sa mja, det fanns hårstrån i maten. mindre trevligt. Hon den oerfarna skitungen säger; oj då, det var ju inte bra. sen bara går vidare. HALLÅ? var har vi serviceminded personal?
Ja, jag kanske är yrkesskadad men hellre det än och behandla gästerna väl än som ingenting! Man vinner i längden på och vara trevlig. Hade jag jobbat så hade jag erbjudit en kompisation. typ en kaka eller efterrätt. Så gör man i alla fall på mitt jobb!

Nepp, inget mer äta eller fika där inte. Tänker inte bidra dem så de kan fortsätta tappa hår i maten!


Senare idag så åker jag ner till The town Kisa! :P haha! Åker med Patrik ner. lite sällskap skadar aldrig.

Såg nyss färdigt på Jumper. bra film! det verkar som om ja tycker all film är bra men ja väljer ju bara o se dem som lockar ;)


tjolahopp!

tv-spel

Har precis kommit hem från Patrik. Spelat Tv-spel och flummat tillsammans med Roger. Vi spelade Marioparty 4 &5. Kul nöje om man tycker det!

Vad lat jag blivit känner jag.. måste ta tag i träningen mer. men de är sådant pissväder o cykla i det känns inget vidare. Vill ha lite motivation tack!

Har kollat på Oliwer Twist idag, en bra film i mina ögon.

Bildagbokens nya utseende? Ett minus.. Men jag tror att jag tycker så för att man är rädd för nya saker o nya funktioner. eller?
Kommer nog tycka om den så fort ja lärt mig de nya som kommit :P

Funderar på och sälja lite saker på tradera. undrar om det funkar. Lite filmer som jag vill bli av med som jag bara vet att jag inte kommer och se igen.

tankarna far omkring

Har precis sett klart på filmen Juno. helt okej film. den väckte tankar hos mig. tänker en del på förhållande, barn, framtid..
Vill bli mamma, hålla om den lilla söta. naw*
jag vill ha barn innan jag är 30. det är bestämt. Har jag inte hittat någon karl som gör mig lycklig o älskar mig för den ja är o vill dela sitt liv med mig. så ja..

Vet att jag och en barndomskompis skojar till det lite när vi pratar barn o familj.. att har vi inte hittat någon o dela livet o familj med.. Då får vi göra det.
men. han och jag? ett par? nae, ser inget sånt. visst det är kul o skoja. men när ja börjar tänka allvar så.. nej tack, du är min kompis i vått o torrt.. Låt det stanna där.

Igår såg jag en bra film också, för den som gillar när de goda och onda slåss. Gabriel. Handlar om änglar som blir skickade till jorden för att förinta det onda mörkret som tagit över. Huvudpersonen, Andy Whitfield var en heting i denna film. I mina ögon ;)

Ne nu ska ja krypa ner i sängen och läsa lite i nya Glamor som damp ner i brevinkastet igår. Natti*

morgonchock!

Vaknade precis och låg och sträckte på mig. lyssnade svagt på nyheterna på radion som går igång vid åtta varje morgon. Låg och tänkte, "hmm, om man kanske ska ta och testa och ut och gå med ena kissen." jag går upp och vinklar persiennen. Chock!
Det snöar!
Nu kan det ju inte snöa, eller tydligen så går det.. men de är bara några månader försenat.
så nu kan ja ju inte gå ut med lilla Dixie. eller? kanske tycker snö är kul. men nee har bara varit ute en gång innan. kanske ska börja snällt med henne. :)

Igår var det vårväder med sol. idag är det snö o vinter igen. haha!

  (Fast denna bild är inte tagen idag ;) )

Dags för tvättstugan idag igen..

så himla trött

 

roar mig med mindre idag..

dag på Ikano

Har varit iväg med moster på Ikano o sprungit runt. var och köpte lite påskgodis. Har dessutom köpt lite överaskningar till familjen :) hoppas det uppskattas.

  
Jag vill ha dem :D love them! Man kan ta bort hjulet o gå vanligt ;)

huset är sålt!

 image65

Det är inte sant. Huset har funnits där i 22 år och nu.. borta.. Visserligen så är jag bekant med han som köpt det. men de är ingen man umgås med. Våra familjer umgicks mycket när vi var mindre. That's it!

provajobba?

Är det verkligen rätt att man får provjobba gratis? tycker det låter skumt. men jag bjöd på det. får ju pengar ifrån a-kassan.
Det var ett trevligt jobb, Restaurang Santinis inne i centrum, lätta uppgifter. Trevlig tjej jag jobbade ihop med också. MEN..

För den skitlönen, mm 80 kr i timmen + 12% semester-ersättning.? Nej tack! Man fick inte äta på jobbet, man fick inte ha någon som helst rast. tänk de som är rökare?
Och OB existerade inte i hans värld. Visst han var trevlig o skämtsam. Men de minsta seriös tyckte jag inte att han var.
Så idag ringde jag till Arbetsförmedlingen och A-kassan och berättade hur det låg till, vill ju inte förlora några pengar ifrån dem.

Jag får fortsätta med min 3 extrajobb som jag har nu, Ekoxen, Tornet och BT. Jag klarar mig på det.. Önskar bara att jag fick lite mer tider. men det är en svår period nu. Det är inte så många bokningar uppsatta men det kommer :D

Sitter och väntar på att mobilens ringsignal med Timbaland ska gå igång. Då är det dags och åka och handla, om det är moster Jenny som ringer vill säga. :)

Idag ska jag cykla ner tidigare till stan, tänkte gå in på Santinis och säga till chefen att de får leta efter en annan. Att jobbet inte är något för mig. Får se om han tar det på ett bra sätt eller inte.
Sen beger jag mig bort till Ekoxen för o jobba lite. Najs!

Bye bye, see you later!

  <--love them!


The perfect man

Filmen har precis slutat.. The perfect man med Hillary Duff. Jag tycker om henne. Hon kanske är med i några så kallade "barnsliga" i vissas ögon men jag gillar henne.
Satt och kämpa emot tårarna flera gånger. jag lyckades nästan helt. Det kanske kom någon.
usch, varför är man så känslig när man ser på film? eller är det bara jag?

Imorgon ska de satans bli långträning. måste fan hända nått nu. jag har skippat i nästan en vecka bara för att jag har jobbat. har varit så trött på dagarna.

Funderar på och klippa mig imorgon. vi får se vad som hinns med. ska ju ha den förbannade tvättstugan. tänk om man ändå hade en i lägenheten. men men det är framtidsplaner. då jag bor i mitt efterlängtade hus. tills dess blir de ju hyreslägenhet. tänker ju inte köpa mig en lägenhet, ska nått köpas så blir det hus. en bit utanför stan. eller varför inte något nytt ställe i så fall? Läskigt o bo själv när det är mörkt bara. ja, jag är mörkrädd okej?
Men det förblir framtidsplaner. Snart lyckas jag också få de alla andra har :) se framåt Sändra!

Nu ska ja vara nörd och spela lite tv-spel innan läggdags, måste hitta en "save-point" så att jag kan spara spelet.
För er som inte vet, så spelar jag mycket tv- och dataspel och jag skäms inte över det. kalla mig nörd om du så vill. Det är mitt intresse och inte ditt!

<-- osminkad ;)

mer jobb

mer jobb åt mig :D
jobbat på BT, Ekoxen och på tornet denna vecka. and I like it!

Det var första gången på Tornet igår. riktigt trevlig personal. Det var Buffé men en ca 190 pers. Och senare skulle det bli live-band :D himla trevligt var det.
Man gick o småsjöng lite till de låtar man kände igen. Gyllene tider slocknar aldrig!
Stod och hade hand om fördrinken och sedan hjälpte jag till i baren. himla skoj. lätta priser. kommer ihåg alla fortfarande och jag har bara jobbat där en gång. duktigt Sändra!

Har varit en latis-dag idag. spelat lite FFXII och druckit te. Skulle ha städat men det blev inte av. imorgon är det tvättstugan som gäller och sedan ska jag försöka bege mig iväg o träna. får se vad Liselott o Lindha säger om det. annars åker jag själv. :)

Sola sola, bada bada, mer sol åt folket!

<---me like :D

test

gjorde ett sånt där IQ test. hittade en länk inne på liiisaans sida :D
jag fick 112. vilket var övernormal stod det. haha men det kan ja inte tänka mig.

Jag och lindha har suttit o kollat på sista minuten resor. jag vill, jag vill...

men frågan som lyder är ju självklart pengar. ja hade kunnat åka i september, oktober förra året. för då hade ja överskott eftersom ja jobbat hela sommaren. men då fanns de ingen som ville följa med. eller det fanns det men ingen tog tag i det. jag satt o skulle boka o så sa ja ska ja trycka på klar? men då blev de tveksamt. tjejen ville inte använda sina sparpengar o killen sade då i samma veva att han får nog inte för chefen. hmm? tror mer det var för att hon inte ville följa med.
 men denna gång ska de bli av, ska bara ha pengar först.!

jobba ikväll igen, fick precis ett mess om det.

godmorgon

eller ska jag säga god förmiddag?

Jag har jobb varje dag denna vecka, fram tills på lördag. och det känns så himla bra. ikväll blir det ekoxen igen o sedan imorgon mjölby. sen ekoxen o sen tornet :)

Det som känns lite tråkigt med o jobba så mycket o så olika tider är att ja blir trött. och med det så blir jag osocial. orkar inte prata med någon.
men jag tror bara det är denna vecka som ja får så mycket på alla olika ställen. mjölby jobbar ja ju typ bara nån gång i månaden. o självklart blev de just denna vecka.

Helgen som var.. var riktigt trevlig. i alla fall torsdagen och  fredagen. Träffade Annelie och flumma runt på stan i Katrineholm. sen gick vi hem för o hämta bebisen och gick en promenad till.
Fredagen var jag på Sandra & Christians bröllop. Hon var så himla vacker. Fick reda på att hon var gravid också. så båda systrarna Gustavsson är gravida. med några månaders mellanrum.
vad gulligt!

Nu ser jag hur katten smyger fram mot dörren och brevlådan. tror det är dags för posten o komma. så ja bör avsluta detta med att springa o gripa tag i katten. hon är ju tokig!

    

RSS 2.0