slingor & jobb

mm det är vad min dag består av hitills. jag var iväg o handla lite gott till helgen förut. sen nu sitter jag med en slinghetta o känner mig jättesexig -not-
jag fick sånt där klet i ögat så det var bara att attackera vattenkranen. :) satans ont gjorde det.

Lindhan kom på besök imorse.. ahh i morse var det för min del ;) drack te och började se på harry potter & fenixorden. ska se klart imorgon. dricka lite vin o ha de mysigt :)
Jag skulle vilja mysa med Thomas imorgon också. får se vad som bestäms.


iväg o jobba vid en tre.. eller bussen går då, sen ska ja cykla hem.. -boooring- tänkte ringa lillebror o se vart han är så kan man ta sällskap hem.

nu ska ja skölja ur färgen ur håret.


kram hej

-du är söt-

shoppissch

var iväg till ullared igår. my first time! ;)
det var rätt stort. jag åkte med en tidig buss som avgick 04:25. nästa gång blir det nog till att bila ner :P vill någon följa med?

handlade lite julklappar till syskonen.. vet inte riktigt vad jag ska ge de närmaste vännerna? sen vet jag inte riktigt hur ekonomin ser ut heller. hmm.. ja köpte en tröja till mig o sedan lite småprytlar. lite inredningssaker till sovrummet.

på fredag vill jag festa.. jag slutar visserligen jobba vid en ca tolv.. men jag kan ju ta med mig dricka till jobbet :)
ska köpa lite av thomas, passa på när han varit nere i tyskland o handlat lite :)

vad ska man annars säga om livet? ja börjar få mer tider på ekoxen o i mjölby, dom "rycker" i mig :) hehe känsn kul när dom vill att jag ska jobba.

hmmm klockan går ju inte fort idag. klockan elva ska man iväg för o träffa thomas. :) Han gjorde mig glad igår med sina söta sms tihi! ;)

filmkväll

det är vad som nalkas. Thomas är påväg för o hämta mig. hem till honom o se på film. jag fick hem 4 st nya härom dagen.
så ska jag be honom svänga förbi willys så man kan köpa lite gott till :)

myspys kväll.

puss o kram

hoppas lyckan kommit till mig nu..

jaja

så kan det vara ibland.

Ska nog ut och gå promenad runt äckliga skäggetorp imorgon när jag vaknar. Hatar verkligen denna del av Linköping. usch man vågar ju knappt visa sig utanför dörren. ska man känna sig så otrygg i ett område?
ne va!?

måste ta tag i min kondition nu. orkade knappt simma 50 m i badhuset igår. hallå? 50 meter?? sjukt. helt jävla slö är vad jag är..
imorgon kanske therese kommer förbi när hon slutat jobba.
senare kanske man ska träffa thomas. får se vad som händer.

Sandra vågar inte hoppas på något.. vet ju hur de har lyckats sluta varje gång!? nepp får ta de som de kommer, en kompis är aldrig fel.
de flesta säger att ja är nojig o ska sluta fundera så mycket.
de är svårt när man bara sitter instängd i en unken lägenhet o glor in i väggen.

någon som vet vart man kan lämna in byxor för att byta knapp? mina favojeans behöver en ny knapp.


varför?

varför gör en människa så? Om han mår så dåligt, varför inte försöka prata om det? han har ju så många omkring sig som bryr sig.

Lite patetiskt faktiskt, allt bara pga en tjej?
vet inte om det bara är därför. man tycker ju att de ska finnas fler anledningar till det. till det att man ska gå så långt att man super sig jätte full och sedan försöker ta livet av sig.

tredje gången.. ibland undrar jag varför man inte bara låter det vara, låt han dö om han nu vill det. men samtidigt vet jag hur ledsen jag skulle bli och alla runt omkring honom.

Undrar vad det är som får en männsika att ens tänka i de banorna? visst att ja har tänkt "fan, ja ska ta livet av mig, finns inget o leva för" men alla har sina depp-dagar, då allt går emot en, då man känner sig fulast av alla och då man känner sig ensam och en massa mer men det är absolut ingen anledning till att verkligen ta livet av sig? eller? nja inte i mina ögon.

Just nu ligger du på intensiven, nerkyld, nesövd, ditt läge är kritiskt. denna gång var inte värre än de andra eller var de det? jo du kommer tycka det, du överlevde ju.

värsta ja hört var nog den gången du lade dig på spåret o väntade på tåget. vad for igenom ditt huvud då? man måste ju hinna tänka massor under den tiden, även om man är full o har tagit tabletter.
eller var det den värsta gången?
de sätt du försökt på är sjuka allihop. denna gång var det hängning. vet inte om du har tur eller otur att du alltid överlever. om du nu gör det denna gång.

slappis

idag har jag haft en riktigt skön slapp-dag :) har sätt på one three hill och sedan på shrek3.. senare ikväll då det blivit mörkt så såg jag på black christmas och the messenger. riktigt bra filmer. har några till som jag ska se en annan dag.

imorgon blir det till och ringa sitt gamla jobb o skälla. fattar varför ingen jävla arbetsgivare kan vara ärlig någon gång. alltid är det nått, lureri i papper, lureri på pengar eller nått annat. tror fan de är bättre o gå hemma o glo ibland. ingen som är ärlig i denna fucking värld ju.

Nehe, får ja gå in o nörda mig på facebook. kanske gå in på youtube o kolla runt. nått måste ja la hitta på.


bajs på er alla!!!!

trött

och irriterad.. på en så kallad chef man har. ja har ännu inte fått mitt anställningsbevis. ja kommer fan inte få några penga från a-kassan, ja tänker då komma med en bunt räkningar o säga att han kan gott betala dem. *hmpf*

ska sätta mig framför tv:n o se på ett avsnitt på one three hill. sedan är det sängen som naklas.

var ute på fest med min partypingla igår. :) trevligt trevligt. dricka lite vin o bara flumma.

sleep tight!

Halloween

image20 image21
image22  image23
image24
Min katt var tvungen och göra sig till för o vara med på kort.

Oväntat

Idag blev jag väckt vid halv nio av en gammal arbetskollega. Han undrade om jag kunde jobba idag i Mjölby. självklart tänkte jag, behöver ju pengar.
Det var faktiskt riktigt kul, roliga arbetskollegor och roliga uppgifter. det var så mycket olika saker jag skulle göra. både hjälpa till med maten och sedan servera den.
Det var en typ lunchrestaurang och jag o de andra va lite som "mat-tanter", hjälpte till och portionera ut mat till arbetarna och slå lite på kassan och sådant.
Jag skulle kunna tänka mig och jobba där fler gånger.

Jag kanske skulle jobba imorgon också, annars blir det till och träffa Lindha :)

Ekoxen går det mindre bra på, har bara fått 4 dagar som jag ska jobba på tre veckor. usch! och inget anställningsbevis har jag fått. ushc och åter usch.

nu får de la bli till och se på tv. vänta på att prison break ska börja.

Då bär det iväg

Lillebror ringde och kände sig ensam. haha! jag sa att jag fick la komma ner en dag tidigare. Får se vad man hittar på. Har laddat med mycket mat till katterna och jag tror jag har packat ner allt som behövs för morgeondagens partaj. :)

Gjorde egen pizza idag. var sedan inte så hungrig som jag trodde. haha!

det börjar redan bli mörkt. läskigt!
ne nu ska ja packa ner det sista. kram hej!

RSS 2.0