hmpf!

Ärlighet. det är nått jag uppskattar! Du var ärlig mot mig igår. Det tackar jag för. Nu vet jag! Du sa "vänta inte på mig." just nu vill jag det. men som sagt jag ska inte tänka på det nu, tar dagen som den kommer. Får se vad som händer sen. senare. om ett tag.

Idag har jag varit ute vid Ikano med bror och hans tjej. Jag inhandlade en hårfön, en mascara, en pincett och en ram. -ler- Känns skönt och få lite småsaker inhandlat som man behövt en längre tid. Var inne och kikade på Ikea om de fått in halkskydd till mattor, men icke. får kika in nästa gång jag är ledig.

Nu sitter jag här igen, framför datorn. Mina tankar snurrar på. Om vad undrar ni? eller så tänker ni.. jaha, det igen.
mm så kan det vara.

Imorgon ska jag förbereda lite inför renoveringen av mitt sovrum. har inte så många lediga dagar som jag kan göra det på.

Nu blir de nog någon film.

Sago-ögonblick

Du kom emot mig och jag fick en kram. Jag tänker ännu på den kramen. Känna doften utav dig och hur mjuk du var. Du var så charmig, visste exakt vad du skulle säga för och få mig och smälta. Du var så öm emot mig hela tiden. Jag gav dig en puss på kinden. Vår första kyss. Du log och tittade mig djupt i ögonen, kanske var det vinet som styrde det? Underbart var det i alla fall. Ditt skratt, när du ler, ditt sätt och gå, allt tycker jag om. Jag går omkring och tänker tillbaka, ler för mig själv. Doften utav dig fanns kvar i kudden. Jag låg och luktade hela natten. Låg och tänkte på dig.
Tänker på alla kyssar och kramar, hur du lyckades få mig och skratta om och om igen. Hur öm du var emot mig, så charmig. Nästan för bra för och vara sant. Tiden gick så fort, så snart skulle du bege dig av. Jag ville hålla kvar dig i mina armar, inte låta dig gå.

Det ända som finns kvar nu är tankarna. Finns det hopp? Vet inte. Jag vill hoppas men vet inte om jag vågar.
Vill hålla dig i min famn en gång till.
Du har lyckats ställa till det i mitt huvud.
Vet inte vad jag ska göra.
Jag får hoppas lite grann, att du en dag hör av dig och säger: Jag vill träffa dig!


nytt

ville bara säga att jag är nöjd! Se mitt resultat :D

image9

Kärlek

Vet inte vad jag ska tycka om det ordet. kärlek.. Man kan må så dåligt utav det men också bra. I mitt liv har de då dock inte skett allt för mycket bra när de gäller kärlek. Kanske ibörjan när man är nykär, sen upptäcker man vem den andre egentligen är. eller så dyker nått annat upp mitt i när man håller på o bli kär. Allt skiter sig, hela tiden.
Jag får nog vänja mig vid den ensama känslan. Att vara ensam. Just nu hatar jag och se alla lyckliga par som finns överallt omkring en. Man vill ju också ha det så. Varför får man inte det? Man kan ju undra vad man gör för fel. En del säger men var singel, lek lite.. men de är inte min grej. tycker inte om det. den ene blir sårad på nått sätt.
Jag vet inte vad dessa känslor betyder som jag har nu. är det känslor överhuvudtaget? för vem är det i så fall jag känner så här? jag vet inte. jag vet ingenting.

Ensam. Det ordet snurrar runt i mitt huvud hela tiden. Det är en rädsla. De säger  "Du har ju mig & dina andra kompisar." Men det är inte samma sak. Jag vet att jag har folk vid min sida. men ja.. det räcker inte hela livet.
Hatar sitta själv hemma och låta tankarna snurra, det är därför jag jobbar så mycket nu. men hur blir det i höst? när jag inte har jobbet kvar? vill inte ens tänka på det. kommer tänka sönder mig.


ne jag ska inte tråka ut er med mina tankar. Jag kan berätta att jag har en nyrenoverad hall. Gjorde det idag. så imorgon ska jag sätta ihop mina nya möbler och så. ska nog bege bort till gallerix för att köpa fler ramar. hmm. eller så väntar jag tills på onsdag.


renovering ju

En dag frågade kärleken vänskapen
- varför finns du?
Vänskapen svarade då;
- För att torka upp tårarna du låter falla



Gör äntligen om hallen.. sedan är det bara sovrummet kvar :) ska iväg och köpa färg senare efter att ja är klar i tvättstugan. men just nu kan man ju börja med att spakla. :P


Vågar inte hoppas, blir bara besviken som alltid. Får ta det som det kommer. I want some love!

Prommenad

Nu ska jag fixa iordning mig lite. Klockan elva kommer Liselott till mig och vi ska ut och gå lite, vi hade planerat och ligga o steka i solen idag men de känns som om de inte är väder för det idag :)

Sedan när man kommer hem blir de nog ett varv med dammsugaren. Det blir ju så fort skitigt!

Får se vad som händer efter det. Ser ju ut och vara ett sånt tråkigt väder.

Kram hej!

skadad

usch och fy och blä. Ska ALDRIG mer cykla på fyllan. Cyklade omkull 3 gånger typ, har blåmärken överallt och hela vänstra armbågen är svullen och blå tillsammans med skrubbsår.
Blev lite mycket igår, skulle nog inte tagit alla öl ja hade med mig.
Men innan ja gick in i dimman var det kul. Vi spelade kubb, tjejerna mot killarna. satt på gräset o åt popcorn, hade lite popcorn-krig också ;) haha! fullträff mitt i Gustavs & Jonatans öl :P


Idag har jag varit iväg med Fredrik o hans kompis och badat ute i Berg. kändes lustigt och vara där på fritiden. haha! men skönt var det i vattnet. såg lite läskigt ut med alger o annat mojs på ytan. men det fick gå ändå. Försökte sola lite också, vill ha lite färg. Får passa på när man är ledig. Har förmiddagen ledig imorgon.

Ska kolla upp hur jag jobbar veckan ut. vet att ja är ledig på fredag, lillebrors student. Hoppas på att vara ledig på torsdagkväll. eller hela dagen. :P Har bokat in en dejt ju ;) *fniss*


nehe, om man ska duscha av sig innan man ska sova.
hej svejs!

Personalfest

jaha, då tänkte jag skriva lite innan jag drar iväg på personalfest. vi ska vara hos jonatan och spelar kubb o dricka öl. jag behöver inte många idag. har jobbat hela dagen och känner redan av en öl :P haha!
synd att inte du kom :)
vi får ta vår dejt en annan dag ;) Hehe *fniss*


nehe om man ska cykla, ska cykla tidigt så man slipper bli svettig som en gris. haha!


Puss o kram


image13

vidare jag går

Varför ska man sitta och vänta på någon som inte kan bestämma sig? Utan står och trampar på samma ställe? När det är slut mellan två personer så ska de båda kunna gå vidare utan att de blir värsta efterspelet. Men tydligen inte denna gång, de står och trampar på samma ställe och vill inte att den andre ska bli arg eller sur. Irriterad man blir.
Jag tänker i alla fall inte stå kvar och trampa. Du får bestämma dig nu. Jag tänker då inte vänta i flera veckor/månader på att du har bestämt dig. Och sedan får man inte tycka och säga vad man vill för då sjunker du  och använder ditt eget barn som försvar. Dra inte in henne för helvete! Ska du göra de varje gång de är nått? Stackars henne! Ha egna åsikter och säg vad du tycker istället. Bara för att man går vidare har den andre INGEN som helst rätt att ta något ifrån dig så som ett barn.

Jag ska försöka att bege mig ut snart o träffa brosan med flickvän och äta lite glass och njuta av solen.
Imorgon är de dags för jobb igen, likaså söndag. Men på kvällen händer det grejor. Personalfest!
Vi ska vara på Jonatans bakgård och spela kubb o dricka öl. Sedan ska man ut på en uteservering och ta sig några öl.
det kommer bli en kul och intressant kväll :)


Nehe om man ska fixa iordning sig o sen bege sig på sin racerbike :P
Puss & kram!


Veckan som varit!

Fredag 25/5
Koffe kom till stationen vid en ca 16:00. Gud var nervös jag var. Brosans o hans tjej var med. Jag hade mött upp dem för att köpa alkohol o biobiljetter.
På kvällen gick vi 4 på bio. Pirates of the caribbean 3. Den var verkligen inte som förväntningarna. Ettan och tvåan var klart bättre!

Lördag 26/5
Så mysigt och sova och vakna upp brevid någon man tycker om. Kika lite på och le emot.
Det var fest hos mig denna dag. Kisa folk kom och hälsade på och lite annat folk också :)
Det var en kul kväll med musik o fylla ;) tihi! En hel del kort togs också.

Resten av veckan fram tills onsdag 30/5 så tog vi det bara lugnt, grillade och hade mysigt. Utnyttjade den tid som fanns.

På onsdagen bar det av ner till Kalmar för lite fest och utgång, vilket vi kunde ha skippat. Hade nog varit roligare om man varit kvar hemma. Har upptäckt att jag tycker bättre om privatfester än o ha förfest och sedan gå ut. Fråga mig inte varför men så är det.
Jag och Lindha åkte hem igår natt, typ torsdagsnatten. Kom hem vid en halv tre. Kröp ner i sängen och somnade rätt så fort.
Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli dags för att bege sig till jobbet, bytte tid med en arbets-kollega, hon kände sig inte bra.
Satt och funderade förut på när man träffas nästa gång. jag får skramla ihop lite pengar. Spara de pengar som kommer in.
Den 15/6 så tar lillebror Emil studenten. Jag tror det är då i alla fall. ska fråga honom så att jag kan ta ledigt.

Kram hej!

 

RSS 2.0