partajja

Ikväll blir det party. Vid fyra skajag hem till lillebror och äta tårta. sen så blir det fest! Han ska ha inflyttnignsfest/födelsedagsfest!

Jag tror nog att kameran åker med ;)



Våra fester är BÄST!

Grattis

Idag blir lillebror Emil stor :D hela 20 år!
*trummande musik*
Han sitter till vänster<----
image97

rubrik saknas

ibland eller rätt ofta så kommer man inte på någon rubrik. Så det får stå som de gör.

Jag fick någon slags panik igår. jag sätter fast mitt lakan i mangeln så att jag kan vika och rulla ihop det. jag har ju inte en andra hälft ännu som kan hjälpa mig. :P När jag rullat klart så skulle ja lossa på det. men då. poff! mangeln ville inte längre. Det gick inte köra framåt eller bakåt. Jag drog i lakanet men självklart funkade inte det. jag stängde av mangeln o testade sen igen. inget resultat! ja hittade en annan knapp längre bort på väggen o tänkte ja stänger av hela systemet o startar om. Men det funkade inte heller. Jag låser tvättstugan och sätter i mitt lilla gröna lås o går upp för o ringa Graflunds.
Dom skickar en.
1½ H senare. jag börjar bli orolig, ingen har ringt o snart går bussen bort till Farmor o Farfar. Jag ringer igen o då säger dom att dom ringer jonas igen. Jag går ner till tvättstugan och ser att det är fel lås i dörren. ett rött istället. Jag får reda av tjejen i tvättstugan brevid att Jonas var där för över 1 timme sedan. :O varför inte ringa? Jag springer upp och ringer runt. inge svar. GAAAH! klockan är bara fem i fyra, varför gå hem nu??? fan inte mycket och göra mer än att sätta sig på bussen och vänta tills idag.
Personen som skulle haft kvällstiden lär ju varit skapligt glad när han/hon upptäckte att man inte kom in.

Idag har ja ringt Jonas igen och han kom på bara 2 minuter o fixade så att ja fick mitt lås tillbaka + min tvätt. Så nu kan någon annan tvätta ;)

*Pust* vilken lång historia de blev.. men ja kände att ja behövde skriva av mig den.
När ja kom till f&f o berättade för lillebror så skratta han o sa att det funkar inte som en dator. att du stänger av och på så funkar det. Haha, man måste ju få testa! :P

Häftig hoj!

Titta vad jag hittade utanför min port! XD

image95

En så kallad stalker

Jag har läst Sill-britt:s blogg en del gånger om att hon har en stalker.
Jag har suttit och pratat med en kompis om stalkers. Helt plötsligt säger hon.

"men du, man kan säga att fröken B är din stalker, hon gör ju allt du gör, köper samma kläder, möbler, bil, you name it. Tycker helt plötsligt om allt du tycker om. Så hon måste ju vilja vara du, din stalker helt enkelt!" 

Jag blir tyst och tänker lite. Visst fan är det så. Så läskigt!! Men jag tänker inte ändra på mig, det är hon som ska, skaffa sig ett eget liv till och börja med. Sluta tycka om mina saker o mina intressen, de gjorde du inte när vi träffades första gångerna. men poff, nu så. ALLT!
Droppen rann över glaskanten när jag hört att du köpt dig en golf som du vet att jag tjatat om sen jag var 14. sen dessutom har du använt min favorfärg och skrivit ditt namn på framrutan!! inte för att jag vill ha mitt namn på min framruta, men de är färgen som stör mig, du har alltid hatat ROSA!! medans jag älskar den!

Ni kanske tycker att jag överdriver. Men jag blir less på att hon inte kan hitta nått "eget". Sen när en annan väl köpt sig nått o hon kommer med likadant skriker hon ut "härm-apa". Undra vem som vill vara vem egentligen!?


morgonstund

Skönt och sova ut lite idag, kan behövas efter flera dagars jobb.

Ska sätta mig ner med en kopp te och läsa lite bloggar så här på morgonen.

Har redan hunnit med en. Nalle333 - Hon visade hur man lade in en youtubelänk. Tack så mycket.! tyvärr så var det inte samma sak på denna bloggsida som på metrobloggen. Men jag lyckades få hjälp på denna här också! ;) Men en än gång tack!

Idag fyller pappa år, vad kan man tänkas kunna ge till honom!? Kanske någon enkel blomma.
Familjen + respektive ska samlas hos farmor och farfar vid ca klockan 17:00. Attans att jag inte har någon jag kan ta med mig då. Kanske kan ta katten i koppel? XD

Nu ropar micron i köket på mig. Dags och fixa frukost! :p

sweetie

Tankarna far omkring, tänker på dig, framtiden, oss.


Gonatt alla sköna bönor!

Kommer ni ihåg?

När denna låt spelades när man var liten.


Hallå!

Lite ny och fräsch design på bloggen!
Nu gästbloggar jag utan att fråga Sandra, hoppas de e okej :)

Hoppas ni gillar den nya headern??!!

Kram//gäst-bloggarn, Litensessa  <-- klicka på mitt namn så får du även se min blogg.

krams på er alla Sandras läsare  :)

underbart



Jag älskar promenader i blomstrande parker


flitig som en myra

Har varit extra duktig idag. Har dammsugit, torkat golv, städat badrummet och damtorkat. Slängde lite blomster som bara står o inte vaknar till liv. Nu känns det bra igen! XD

Jobbade till ett inatt, upptäcker på telefon att jag har missade samtal *not so ovanligt när man jobbar* Kan ni inte ringa när jag är ledig? ;D
I alla fall, det fanns ett nummer jag inte kände igen. Ringde upp och frågade vem de var . I båda ändarna uppstod det lika mycket förvirring. Till slut säger en tjej i bakgrunden. "Det kanske är K:s syster."
Då koppla man direkt. Lillstrumpa!
Han ville ha sig en sovplats. Så systeryster ställer upp för lillstrumpa XD

Såg på Cool runnings(kom ut 1993) idag tillsammans med lillebror. En helt okej film.

livsnjutare <3

Tålamod min vän, tålamod!

Det blev en lång arbetsdag i onsdags, hela 15 ½ timme. *klirr* säger det i kassan nästa månad.
När jag cyklade hem var jag en zombie. Lade mig ner i sängen o hela rummet snurra. Jag kände mig full! Haha! XD Men tror det kan ha varit att det blåste kyligt o jag cykla som en tok för o hinna sova några timmar innan det var dags o jobba igen.

Älskar att solen kommit till vårt land. *Sitter på knä o bugar*
Lite tråkigt att man jobbar bort det fina vädret. men vi njuter utav att sitta ute o äta istället ;)


Idag ska ja ner på stan och ränna, borde egentligen ta tag i CSN också så att jag fyllt i allt rätt. Syo:n sa att det bara var och traska ner till Hamngatan där Csn-kontoret låg och kolla med dem. Men det var ingen bråtska sa hon sen. hm? Kanske är lika bra o ha det gjort? Ifall de skulle få för sig och börja krångla. måste tänka lite till på det. Har i alla fall en timme kvar innan bussen går.

Skulder- here i come!

ne om ja ska äta mitt nykokta ägg och njuta av solen genom fönstret. Jag har ännu inte lyckats önska fram den där balkongen jag vill ha.


cykel-fan

alltid ska det vara nått med den där skit-cykeln. *morr*
igår smällde däcket för mig när jag var påväg hem från lillebror emil. jag blev döv samtidigt som jag fick gå från åbylund o hem. skit- piss- och helvete!!!

Min lillebror K och storebror P kom och hjälpte mig o laga den, var o köpte ny slang + däck på biltema ;)

ne nu ska ja cykla till jobbet.. ska jobba 14 timmar står de på schemat. sändra = trötter!!

dagen som var

Har umgåtts med Lindha idag. Tvättade bil och plockade tvätten från tvättstugan XD

Vi åkte senare bort mot badhuset för o leka runt i vattnet.
vad trött man blir utav att simma. börjar bli gammal. hahaha! eller så har man extremt dålig kondis. tror mer på de senare alternativet..
Vi raceade i rutchkanan och försökte få bättre tid hela tiden ;) Jag fick 07,37 sek som bäst *stolt*

Nästa gång ska vi ha rekordet! ingen ska kunna slå det! :P haha!

Vi solade efteråt också. Himla skönt, synd att man inte ser skillnad på en gång bara. :(

     hittade lite kort som jag bjuder på XD

Kram hej!

mat-dags

Nu är det dags o äta lite!

Musiken flödar ur högtalarna

Sitter och lyssnar på Black velvet - Alannah Myles, har satt den på repeat. Hög volym så grannarna inte hör när jag försöker sjunga med i refrängen. haha!

Har ätit några rostade mackor och druckit te. sitter och tittar ut i köket o anser att jag borde plocka in ost, smör och marmelad. snart så. ska bara skriva lite XD

Igår lagade vi Pontus cykel. Gick lättare än vad ja trodde. Vet förra sommaren när jag o moster gav sig på min för o byta däck, det gick ju verkligen inte. tog la en timme eller två. men igår. kanske en max 20 min. P var så stolt och cyklade runt gården för att visa att den funkar igen, efter att stått hos mig hela vintern. hehe!

Sen satt vi vid datorn o funderade på vad man kunde hitta på. Lite hunger kände man allt. vi tog och beställde pizza via onlinepizza.se hehe! Satt och åt och inveg min pizzaslicer och såg på Hellboy.



Så himla underbart väder. nu är det vår!!

lyckad kväll ändå

Lillstrumpan svek oss. Fick en tår i ögat. vi som planerat hela veckan lång. elaking! *morr*

Men L & P kom hit i alla fall. Vi satt o kolalde på gamla bilder från -04. *nostalgi*
Sen så skulle vi försöka få bukt på min cykel. Jag pumpade hjulen idag och efter det så lät den som en trasig moppe. Den burra o vibrera. så jag skulle försöka gå med den hem. Den verkligen skrek. jävla stänkskärm till och ligga emot.
men åter till vårat lilla försök o laga den. Vi bände och vred på allt. skruva isär, skruva ihop. Ingenting hjälpte. Jag sprang upp flera gånger till mig för att hämta mer verktyg samt lite matolja för att smörja de gamla skruvarna.
Jag blev så arg så ja kastade det jag höll i och skrek rakt ut. Kände bara att glo ni grannar om de är ett nöje!!
Efter många om och men fick vi äntligen bort den förbannade rostiga skruven så att allt löste sig o det gick och cykla utan ljud.
*stolt*

Efter det så stod vi tre stycken och knuffades i badrummet för att få bort all olja o skit på händerna. Yes löser allt! ;)

Vi började spela Disney TP vid ca halv nio. Vi skratta o flummade o hade allmänt trevligt.
Moffade cheeseballs och drack coca cola XD

Imorgon efter jag jobbat frukost på jobbet så ska vi ta tag i brosans cykel när vi ändå är på G. Laga punktering. det kan bli intressant!

nehe, dags och sussa. Gonatt allihopa!

kan inte.

Har fortfarande inte klurat ut vart jag hittar den där html- koden för att lägga upp en youtube film. Det är svårt och förklara i ord också, lättare o visa. Men när? nuuuuu! XD

Har varit nere på stan i några timmar och suttit på 5 Tastes med Malin från Wasa Lejon. Snackade båt och en massa andra vardagliga problem. Fick höra att det tydligen är rätt många från förra året som ska jobba i år igen. o att bolaget har bokat in fler turer än innan. hur kan det vara´lagligt o låta oss slita som värdelösa djur?

Ska jobba i helgen, frukost på Ekoxen. Har aldrig jobbat frukost. ska bli spännande!
Så som vill nå mig kan nå mig efter klockan två. ;) om ja inte deckat i soffan av trötthet.

Imorgon kväll ska det i alla fall spelas Disney TP. Och fan ta er nu bröder om ni backar ur. ;) haha!

Jag blir så glad när vi pratar/skriver.. känslor blommar upp!

Man hinner mer än vad man tror

Jag har varit snabb denna morgon tycker jag. eller snabb o snabb, men hunnit med en del. jag gick upp nio, bädde sängen för en gångs skull, hoppade in i duschen, Fixade frukost direkt efter, starta datorn. *ett måste* och slappnade av först med lite msn och Black Velvet. Sen kom jag på..
Varför inte göra kycklingsalladen nu? Så att det bara är och äta sedan innan jobbet.  Smidigt och lätt gick det. fick klödskador på vänster hand, kycklingen var inte riktigt helt tinad ännu. men de får man ta. :P allt gick så himla fort, gjorde flera saker samtidigt. kände mig duktig! Nu står salladen i kylen och väntar.

Sen nu funderar jag på och ta tag i mina stackars blommor. Har tänkt o plantera om dem, låta dem får lite ny jord. men jag har skjutit på det hela tiden. Det blir ju jord överallt, sen kommer katterna o springer rally i jorden som ligger på golvet. man bara vill sätta sig ner och skrika. Men snart ska ja ta tag i det. kanske idag, kanske imorgon. Vi får se om någon pushar mig.

Imorgon blir den en mysfredag med Disney TP och popcorn. Lillstrumpan K och storebror P med tjej kommer på besök.

Det blir nog en liten spelstund först nu, sen tar ja nog tag i blommorna. XD



rent hus

Alltså hur kan folk vara så vidriga?
usch!
ser på rent hur på fyran. skulle aldrig kunna bo så.

idag har ja varit med moster hela dagen. rensat henens garderober på gamla kläder som inte används. sen passade vi på o slita med mina säcker med kläder också. skönt o bli av med dem.
Sen bjöd hon på våfflor. himla smaskens!

Så himla fin solnedgång det är nu..

allt och ingenting

Sitter och låter tankarna fara runt runt runt.. Lyssnar på Takida och sitter och stirrar..
Vad händer sedan?
Allt känns så suddigt just nu, vad kommer ske framöver? Mellan dig och mig?

Idag har jag inte gjort ett skit, pratat med P och skrattat.
Okej lite har jag nog fått gjort. Har gått igenom lite papper från förr o kastat en massa. tog ner ytterligare en kartong från vinden. 2000 filmer. Någon som vill köpa dem för 500 kr? De är allihop brända dessvärre. Annars slänger ja dem i cointernen utanför så är de borta inom 3 timmar.

Helgen som var så var jag och Lindhis ute på äventyr. Vi åkte till hennes fosterfamilj nere i Högsby. De var riktigt trevliga. Vi festade till det både fredag och lördag. fyllemat!! mmm tänk dig pizza med vitlökssås. *dreggel*

Var och kollade på en tvåa i Johannelund i söndags. Den var så kompakt och liten. Ville inte ha den. Men jag älskade utsikten och den enormt stora balkongen.
-----

Minnen väcks till liv.. känslor kommer tillbaka.. Jag känner mig förvirrad!

wiiee

Det gick himla bra på jobbet ikväll. :) Allt gick smidigt och fort. kul när man vet hur det går till.

Fick äntligen min deklaration, jag som trodde de hade glömt mig. :P
Blev lite överaskad över hur mycket jag hade jobbat ihop förra året. sändra känner sig duktig!
Undra hur det blir i år.!?

Jag har i alla fall bestämt mig nu. Jag ska jobba på båten i sommar. Personal-chefen ringde o frågade mig igen.
Det kommer bara vara jag kvar från förra året. men ja. vad gör man inte. träffa nytt folk är aldrig fel. Ska bli intressant. Ska klaga lite på lönen. I kollektivavtalet står det att vi ska ha höfre lön än vad vi haft tidigare, förstår inte hur han lyckas lura sig runt det och sedan våga ge oss mindre. hm. konstigt system.

Sändra skulle vara duktig o formatera om partition C på min dator iförrgår. Självklart så går allt åt helvete. Allt gick bra ända tills det helt plötsligt står installation sker på D... D???? NEEEJ!! alla mina bilder, musik, filmer, ja allt. borta.. *poff*
Jag skiker och slår vilt omkring mig! (ja vilt!!) 
till slut när ja kommer in på datan så finns de inget kvar. inte ett ända spår. några få tomma mappar som ändå inte hjälper mig.
Blir så arg så jag formaterar om hela skiten. Alltihop tar ja bort. Så nu har jag en "ny" data. Har suttit förmiddagen igår och idag med o leta efter service pack 2 och lite andra finesser. har ännu inte hittat de filerna som man behöver för att "lura" windows o tro att man har en äkta vara.
Någon som vet? 


Nu tror jag minnsan att det är läggdags.! tjolahopp!

livet.

Ser du mörkret i mitt hjärta, ser du mörkret i min själ.
Jag gråter utan tårar och jag hatar utan själ.
Min smärta är begraven för att alltid glömmas bort.


mysigt

Attans, han hade rätt.. Pressbyrån stängde nio. kan ja ju inte gå dit o handla nått.. Känns bra att vi kan prata utan att bråka. tiden löser det mesta.

Nu har ja mysbelysning o ska se på film :)


skrytmåns!

Hatar folk som skryter. en annan mår ju inte bättre utav det.

Har börjat o rensa vinden. kan ju inte spara på allt. måste bara få tag i en bil o skicka bort skiten till flen. men vem ställer upp på sådant? nada! får la vänta till 2010 då mamma kaaanske har råd o komma ner o hämta det. eftersom det ska upp till hennes scoutkårs loppis.

håller på o laga fläskpannkaka :) mums!
funderar på vad man ska hitta på sedan?
Hittade ett spel som jag bara var tvungen o spela igen. Dungeon Keeper.
*nostalgi*

Solen har kommit fram ute. man blir så himla glad! sen känner man en doft av grillat. Ohh! alla tar fram o börjar grillsäsongen.
Jag äger 3 engångsgrillar som ligger o väntar på att få användas.
mmm, grillat.. !

Vårkänslor till max!

Ödemarken

Jag sitter fortfarande ute i ödemarken. klappar på datan och tackar den för att den finns. Vad skulle jag annars göra? Jag har ingen mottagning på mobilen och tv:n fungerar knappt. Kan vara glad att Susannes mobila 3modem funkar då jag sitter här.

Funderar på och fördröja tiden med att spela lite Angel online.

Imorgon får jag i alla fall göra något. Ska åka in till Katrineholm och hälsa på Annelie och Tobbe med bebisen Alice. :D skönt det ska bli o träffa folk.

Susanne kom med ett förslag. hmm.. att då ja ska börja plugga i höst så ska ja flytta hem till henne, betala 1000 kr i månaden och plugga i Katrineholm. hmm ännu en gång. sitta fast på landet? visst de blir kul o träffa gamla kompisar i K-holm igen men de andra där nere i Linköping? jag som planerat och göra så mycket. Tror att jag skippar den idén. man det var väldigt gulligt av henne.

Snart drar båtsäsongen igång. Då blir de till och jobba igen. jag har krävt högre lön och fler lediga dagar. tänker inte jobba 220 timmar i månaden o sedan bara få 14000 kr efter skatt!? hör ni inte hur underbetalda vi är? en del säger wow  vad pengar. hmm. kanske hade varit mycket om jag jobbat 160 timmar i månaden som är normalt.

nehe, om jag ska ner och kolla till om diskmaskinen blivit klar.

På fredag kommer jag hem till Linköping. Ska jobba på lördag! hem ljuva hem!

RSS 2.0