Helvete!

Mår inge vidare idag, någon slags ångest!

Satt och halvsov på bussen ner till Kisa och på tåget hem. Sen har jag bara suttit och tänkt. Vad fan har jag gjort? Vi syskon var hos farmor och farfar idag och fira lillebror som fyller 19, (imorgon) åt potatisgratäng och grillade, till efterrätt tårta.

Palle är typ arg på mig, jag vet det. Även om han nekar det. Bara för att jag berättade att jag bara vill vara hans kompis. Vet inte alls hur det blir imorgon, valborg. kanske drar ner till Kisa. men vad sker där? supa slåss o supa.
Skulle nog inte ha festat igår.. Sitter idag och bara känner att dunken där ute är lockande. Jag ska fan supa skallen av mig imorgon, ja vet att de låter fjortis-aktigt, men ja vill inte tänka, ska lyssna på musik o dricka grogg. :) HAHA!


FAN! Det är så illa att ja sitter och gråter, hatar ångest.. men ja ska inte dricka nått idag eftersom då blir de bara värre, ska kanske inte dricka imorgon heller om ja mår så här.. får sitta vid datorn o spela kanske. kanske lika bra.. stänga av telefon o bara vara och bli dyngstel.

Norge

Då blev det allvar av saken. Lindha drar och jobbar uppe i Norge. Kommer hem efter Valborg igen visserligen men ändå, vem ska jag umgås med? Eftersom det är ju inte bara nu hon ska va borta det är ju i omgångar hela tiden.
Jag får ställa mig på gatan med en stor skylt där det står "Kompisar sökes" haha! -ler-
Det är väl det som känns värst med och bo här i Linköping. När man inte känner någon eller har någon och umgås med. Funderar faktiskt och flytta till Katrineholm igen. Men där finns det däremot inga jobb. Så vart man än vänder sig så finns de bara nedgångar. Usch!

Den 4-6/5 drar jag upp till Katrineholm och gör staden osäker! mohaha! Träffa söta Jenja och alla andra festprisar. Det märks ju om man ska gå ut, finns ju risk o stöta på ni vet vem.. hmm. vet inte ännu hur jag skulle reagera om jag träffade honom idag, först skulle de nog va ilska och sen stor saknad och sen... ja jag vet faktiskt inte.. Vill inte ta den risken heller.

Är på jakt efter en fotograf & make up artist som är sugen på en fotosession med mig. Skulle vara kul och bli fint sminkad och sedan ta lite foton av en erfaren.

Det är ju verkligen bara skit på tv:n. Nehe, om man ska ta tag i disken.

Puss & Kram
image5                image6

Güten morgen

Jaha, då har man precis ätit en skål med mjölk & puffar. Ska tillaga lite pannkakor senare innan man sticker iväg till jobbet.

Ska ta mig i kragen och bädda till sängen snart, har faktiskt varit duktig och dammsugit redan och klocka är bara 10:06. haha! Måste diska lite också!

Idag är det löning, passar bra för plånboken. Fast efter man betalat räkningar är det inte mycket kvar som vanligt. *usch*

Vad ska man göra annars idag? Försöker få igång hjärnan till och tänka ut något kul. haha!
Verkar i alla fall bli vackert väder idag -glad-

Vad sker till Valborg? Vet inte ännu, vet i alla fall att det inte blir till och åka ner till Kisa även fast en del vill det. Samma sak varje år, super sig full, kollar brasan, blir irriterad på fjortisar, går hem.
Tänkte vara i stan men vad jag ska hitta på här vet ja inte, känner ju ingen. Brosan kanske skulle umgås med mig i alla fall. :) Vi får plannera mer på söndag då vi åker ner till Haga i Tidersrum för att fira lillebror som fyller 19 år.

Puss & Kram

Välkommen till min nya blogg!

Då passade jag på och fixa en sådan här.

Ska försöka att skriva så mycket som möjligt.

Idag så började dagen med att jag vaknade först vid halv sju o sedan vid halv nio o sedan ringde kolckan vid nio. Brukar ha den inställd på nio så att man inte sover bort hela dagen ;)

Åt lite rostade mackor och hade OC maraton, såg klart på säsong 2. guuud vad jag grät genom de sista avsnitten. Nu bara måste jag skaffa säsong tre också, blir till och börja spara pengar hihi!

Begav mig till jobbet på min kära silvriga cykel med musik i öronen, började vid fyra idag.
Jag satt ensam på mitt projekt idag, upptäckte senare varför. Blev klar med det redan vid åtta så vid halv nio fick jag sluta. När jag kom ut så var de så fint väder. jag satte igång musiken och började trampa hemåt. Var på så bra humör, testade i nedförsbacken vid blomgatan i stan om ja fortfarande hade balans kvar, jag höll alltså inte i styret -ler- det gick faktiskt bra fast jag inte cyklat på 4-5 år.

När jag kom hem så ringde Palle och frågade om jag hade ätit något. Vi bestämde att de fick bli lite mc donalds. *mums* satt där och pratade om helgens bravader och vad som sker nu på Valborg.
Hemma hos mig skulle vi se på Perfect Stranger men Palle förstod inte så bra när de inte var text. hehe! *retas*
Blev att man satt och bläddrade genom kanalerna om och om igen för att hitta något, vilken självklart inte gick eftersom de inte fanns något man ville se på. Det fick bli lite MTV.

Nehe om man ska krypa ner i sängen och sova lite grann. Skriver förhoppningsvis mer imorgon.

RSS 2.0