Nervis

Nu är det inte många timmar kvar. Snart är du här. :D
15:50 kommer han. ska ta bussen som går 15:13 annars kommer jag försent.
Jag funderar lite på vad vi ska göra idag. kanske bara se någon film o ta det lugnt. :) äta lite godis.

Jag har bestämt att vi ska äta kycklingsallad senare. :P hihi

Imorgon blir det fest. ska nog bli kul. :P hoppas att det inte blir kaos.

Puss o kram

Livets gåtor

vad gör jag för fel?

varför är jag så osäker? Dum fråga egentligen. kolla bara på mina tidigare erfarenheter.
Varför börjar tankarna snurra nu? Orkar inte må dåligt igen nu när jag äntligen blivit glad.

Vad ska jag säga till honom? Vad ska jag fråga? Orkar inte tänka.

Får väl ta smällen. Man är la van.

Nehe nu till annat, har varit ledig i måndags, idag, imorgon jobbar jag 18:00-00:00, sen är jag ledig igen. På lördag den 26/5 blir det lite fest. förra året den 27/5 hade jag min 20-års fest ;) det var kul det. :)


Nee om man ska ta och se lite film kanske, äta en banan och sedan sova. Har ju varit duktig och skruvat ihop sängen idag.

Puss hej!


Ledig!

Nu är jag ledig i 2 dagar som jag hoppats på. Snart så kommer farmor och farfar över och ger mig lite paket. :D Senare så kommer Lindha förbi. Ska se vad vi hittar på för bus.
Är sugen på o dricka nu när jag är ledig. de är ju som helg för mig ;)

Nu har ett datum spikat. Den 25/5 så kommer sötis hit till mig, stannar i några dagar. ska fråga chefen om jag kan få ledigt i 5 dagar så jag kan umgås o mysa med Koffe.

Den 21/5 åker Lindha till Norge igen *snyft* Tur att hon bara är borta en vecka ;)

Har varit duktig o städat idag, väntar på att pappa ska komma med mina skruvar till sängen så att jag kan få en hel säng o slipper sova på golvet. haha!

Fick ett paket från ellos idag, ny bikini och nya lakan o sånt stuff! najjs-bajjs!

Nu ska ja äta lite mackor innan besöket kommer.

Puss hej!


 image13

Våra ryck!

Haha, jag och Lindha & våra roliga ryck! :D
I onsdags så satt man & pratade lite med Lindha samt Koffe via msn. Lindha & jag var sugna på & festa till det. Koffe skulle dricka sade han.
Jag föreslår att jag & Lindha kan komma & joina honom.
Och iväg vi far. Jag lånar pengar från olika håll till bensin. Väl inne i Kalmar så åker vi lite för långt bara & snurra tillbaka & sedan hitta en parkerings-plats efter att fått vägbeskrivning en gång till av Koffe :D vi var ju bara 100 m fel. HAHA!
Han var lika fin som vanligt när han kom och mötte oss vid bilen. Jag och Lindha prommenerade iväg till ica för att handla grogg-virke. Sen var det bara att börja dricka. klockan var la en kvart i tio när vi började.
Jag satt i köket & pratade med Koffe, Fn, och Jocke medans Lindha gjorde sig iordning för en krogrunda.
Jag tyckte att det var en trevlig & kul kväll med glatt prat o drickande.
Lite mys blev det också såklart ;)
Jag var duktig och gjorde kyckling senare åt mig, Koffe, Lindha och Jocke, tyvärr så fick inte Jocke någon den smaska jag & Koffe i oss ;)
Dagen efter är alla helt sega, framåt fyra så sticker jag & Lindha och äter pizza med någon av henens kill-kompisar.
Kom hem vid en typ halv tio på kvällen, var helt seg skulle upp & jobba dagen efter på båten.

Har jobbat 9-11 timmar nu de senaste dagarna & så fortsätter det till på måndag sen är det 2 dagar ledigt hoppas jag på. Matilda pratade nått om att Leo var hemma på onsdagen så då ska ja passa på och träffa dem båda :)

Puss & knull i kastrull


 


Små rosa moln

Då ska man skriva lite om helgens bravader. hehe!

Kom fram till Katrineholm vid sju och vandrade bort till Jennie ;) Satt där o såg på tv o snackade en massa o hade en trevlig tv-kväll :) Länge sedan man sågs, hade mycket och prata om.
På lördagen gick vi upp till Ica för att handla lite blomster till hennes lägenhet. Vi var tekniska nog och använde självscaning. Men kom på det först när vi kom till kassan och såg kön att vi skulle använda det. haha!

Senare var jag nere på stan och träffade Maria och Lotta med respektive barn :) hihi! sedan när de skulle äta gick jag för o träffa Angela som åkt in till stan för o träffa mig. :D Vilken mage hon fått ;) alla berättade typ att de var med barn. haha! kul och vara den ända som inte är det men ja väntar på prinsen först :)

Senare på kvällen så gick jag över till Mattias och Lukas för att festa lite, Maria bjöd dit mig. Hihi! Vi satt o snacka en massa om lite dåtid o sen fick de för sig att vi skulle köra ölspelet, najjs!
Eftersom jag och Maria drack grogg blev vi fullast.
Maria gumman somnade inne på toan -ler- Ingen som tål min sprit ;)
Jag tvingde ut Mattias till San Marino för o kolla läget, kommer knappt ihåg vilka som var där, minns att ja hälsade på många o pratade en massa.. På tillbaka vägen till mattias o Lukas så ville ja ha mat, mattias bjöd på en cheeseburgare ;) *gött* Jag satte mig mot ett träd o smaskade i mig den. Fick sedan för mig att ja skulle gå hem och sova. Mattias blev lite putt men vadå? ja ville sova :D Hemma hos Jenja stod tv:n på och hon låg o sov så sött hihi, så kommer jag och tumblar runt.
På söndagen satt jag och halvsov på tåget hem.

Loggade in på msn för o se om sötis var inne men tyvärr, han kom in 4-5 timmar senare -ler- Känns som om jag börjar vandra på rosa moln varje gång jag ser och pratar med honom. Längtar tills den 20:de, mys-pys!

Nehe, om man ska äta någon varm macka o sen dra till jobbet igen, har jobbat från 08:00-12:00 och börjar igen 17:00-21:00 skönt att ja inte behövde jobba hela dagen.
Puss o kram

Away I go

jaha, då sitter man på att bussen ska avgå till stationen, ska åka upp till Katrineholm idag o hälsa på mina flickor :D

Vet inte om det blir fest men de är ju sånt som märks. haha! Ska träffa Jenja vid stationen och sen bär de av hem till henne och Danne.

2 veckor kvar, jag räknar ner vill jag lova ;) Ska ha så mysigt med dig.

Idag på jobbet höll jag på och somna, nicka till med huvudet flera gånger så jag gick och tog lite kaffe! Fatta, jag, kaffe!? haha! äckligt men de gjorde mig lite piggare.

Nehe om man ska dra ner till busshållsplatsen så man inte missar bussen.

Katrineholm here I come!

Lång tid!

Nu har man typ precis kommit hem, jobbar ju så olika nu för tiden. Idag jobbade jag 08:00-16:00, och igår 13:00-21:00. Jobbigt och aldrig veta när man jobbar utan får reda på det från dag till dag.

Lillebror Emil kommer hit senare och ska sova över hade han tänkt. Han är och åker bräda. Hoppas att pappa ringer snart, ska be honom att köra upp madrassen till mig så jag kan ha folk här som vill sova över.

Det är alldeles för lång tid till den 20:de upptäckte jag igår. Pratade med Koffe och hans kompis Henke igår, de drack öl o hade en trevlig stund :)
Han är så fin, ska ska överösa honom med pussar när han kommer. Han skulle komma till mig runt den 20:de, får hoppas att tiden går fort. :D

Var duktig och cyklade bort till Maxi direkt efter jobbet för att köpa disksaker -ler-
Nu har jag planerat kvällen som sådan att ja ska börja med att laga mat, ugnstek falukorv med ris eller om ja ska fixa potatismos. Sedan ska jag städa köksgolvet, katterna älskar att välta ut papperskorgen från sopskåpet och dra omkring mat. Vad ska jag göra åt de kräken?



Kalmar

I Söndags så satt jag & hade ångest. Medans jag satt och pratade med Koffe så fick ja en knasidé, vilket jag verkligen inte ångrar :D
Jag & Koffe bestämde att jag skulle åka ner till honom på måndagen 30/4 för att festa lite och träffa honom. Biljetten gick bara på 318:- :)
Så klockan 09:38 avgick tåget mot Kalmar. Jag satt och sov typ 1½ timme och sedan satt jag och blev mer och mer nervös. När jag sedan klev av tåget så stod han inte där, blev lite nojjig så jag ringde honom och han var bara på andra sidan huset. :) När han kom och gick var han så fin, precis som jag hade föreställt mig. (Har ju sett honom i cam innan.) Vi sa nog inte allt för mycket förens vi hade tagit något glas grogg senare på kvällen men lite småprat blev de allt. Han visade mig långviken, tror de kan va riktigt fint på sommaren. Jag får åka ner och kika då ;)
Det var så mysigt och vakna upp o se på honom, även om han var lite bakfull ;) vem var inte det? Lite yrslig var jag men mer än så var det inte.
Vi låg och myste länge innan vi gick in & satte oss för att se färdigt på Deja Vu. Tiden gick alldeles för fort för helt plötsligt var det dags och åka hem. Det blev en lång kram innan jag gick på tåget, några pussar hanns också med ;) Nu får ja vänta till den sista helgen i maj innan ja får träffa honom igen, alldeles för lång tid dit. Vilken tur att det finns telefon och internet, (cam lika så.)

Nehe om man ska springa ner i tvättstugan och ta hand om kläderna.
Ska cykla till affären också och handla frukost.

  image8

RSS 2.0